Facilitati

Accesibilitate

Aplicația NetAdmin este accesibila de oriunde, prin intermediul unui browser web. Nu conteaza ca o accesați de pe PC, laptop, tabletă sau chiar telefon.

Nu este necesar să instalați alte aplicații pentru a avea acces la toate datele despre rețea.

Aplicația oferă suport pentru mai multi utilizatori simultan, fiecare cu drepturi specifice. Indiferent dacă sunt manageri, coordonatori, tehnicieni, dispeceri, casieri, toți vor lucra pe datele din aplicația NetAdmin.

Securitate

Autentificarea în aplicația NetAdmin se face pe bază de utilizator și parolă, dar înainte de toate adresei IP de unde accesați aplicația trebuie să fie permis accesul.

Portabilitate

Documentele financiare generate de aplicația NetAdmin sunt în format PDF, putând fi ușor transferate pe alte sisteme pentru tipărire, consultare, arhivare.

Viteză

Viteza de acces la datele din aplicația NetAdmin nu este limitată de hardware-ul dispozitivului de pe care accesati aplicația, toate datele fiind ținute pe un server central care execută toate calculele. Trebuie să aveți doar o conexiune de date stabilă.

Corecție erori

Aplicație NetAdmin oferă posibilitatea utilizatorilor cu drept de administrarea de a verifica integritatea datelor după anumite criterii și poate interveni pentru corectia eventualelor erori.

Interacțiune cu echipamentele din rețea

Echipamentele din rețea (servere, switch-uri, routere, alte dispozitive) pot fi configurate astfel încât să interacționeze cu aplicația NetAdmin, astfel încat să se aplice anumite setări în mod automat (politici de acces, limitări de banda, deconectări ale sesiunilor etc).

Automatizare

După reguli prestabilite, aplicația NetAdmin poate executa numite sarcini fără intervenția operatorului uman (generare facturi la început de lună, restricționare pentru neplată a abonaților etc).

Modularitate

Anumite funcționalități ale aplicației NetAdmin pot fi activate sau dezactivate după necesități și în funcție de soluțiile tehnice adoptate în rețea.

Personalizare

Fiecare beneficiar al aplicației NetAdmin poate personaliza câteva setări ale aplicației, astfel încât să se suprapună peste politicile lui de afaceri.