• +40790250000
  • NETADMIN TECHNOLOGIES SRL, CUI 42627995, Reg. Com: J33/615/2020
  • Suceava, Romania

Evaluare risc la securitate fizica

SC NETADMIN TECHNOLOGIES SRL Suceava are personal inscris in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica (RNERSF) si ofera servicii de analiza si evaluare de risc la securitate fizica.

Indiferent de domeniul de activitate, profilul companiei sau numarul de angajati, efectuam evaluari de risc la securitate fizica respectand prevederile legale – Legea 333/2003, H.G. 301/2012, Instrucțiunea MAI nr. 9/2013, Hotararea nr. 1002/2015.

Evaluare risc la securitate fizica

SC NETADMIN TECHNOLOGIES SRL Suceava

Intocmirea analizei

Analiza de risc se efectuează înaintea instituirii măsurilor profesionale de securitate, asadar inainte de intocmirea proiectului tehnic de securitate si de instalarea sistemelor tehnice de supraveghere video, alarmare la efractie sau control acces.

Revizuirea analizei

Revizuirea analizei de risc la securiate fizica se realizeaza: cel puțin o dată la 3 ani, pentru corelarea cu dinamica parametrilor interni și externi care generează  și/sau modifică riscurile la securitatea fizică a unității; in cel mult 60 de zile de la producerea unui incident de securitate la unitatea respectivă si in cel mult 30 de zile de la modificarea caracteristicilor arhitecturale, funcţionale sau a obiectului de activitate al unității.

Documentatia

Documentatia intocmita in cadrul activitatii de evaluare a riscului la securitate fizica cuprinde: raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica, grila de evaluare, specifica obiectului de activitate si documentele suport.


In procesul de efectuare a analizei de risc de catre SC NETADMIN TECHNOLOGIES SRL SUCEAVA se vor parcurgere următoare etape:

  • definirea parametrilor interni si externi care genereaza si/sau modifica riscurile la securitatea fizica a unitatii;
  • stabilirea metodei si a instrumentelor de lucru;
  • identificarea tuturor riscurilor la securitatea fizica, a zonelor de impact, a evenimentelor si cauzelor riscului, precum şi a potentialelor consecinte;
  • analizarea riscurilor la securitatea fizica;
  • estimarea riscurilor unitatii beneficiare;
  • intocmirea Raportului de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica.Pret analiza de risc la securitate fizica – NETADMIN TECHNOLOGIES SRL SUCEAVA

Costul analizei de risc variaza in functie de mai multi factori, printre care: obiectul de activitate a societatii, zona de dispunere a obiectivului, numarul punctelor de lucru/obiectivelor etc.